cultura

pintura

Mostra d'artistes joves a Casa Saladrigas, de Blanes

La Casa Saladrigas de Blanes és la seu fins al 18 de maig d'una exposició col·lectiva de joves artistes emergents de la comarca. Són obres d'Artur Serra, Cristina Espinosa, Albert Juárez i Sara Montroig. L'objectiu de la mostra és, segons els organitzadors, “fer visibles i promocionar aquests talents emergents, ja que cap d'ells es dedica encara al món de l'art en l'àmbit professional”.

Es tracta d'autors novells que tot just s'estan iniciant ara en el món de l'art, per tant també és una manera de promocionar-los perquè el seu talent es doni a conèixer a través de la seva obra en un espai tan singular com és la Casa Saladrigas. De fet, l'exposició s'ha batejat amb el nom de Nous Talents. Es va apostar per la mostra col·lectiva perquè és “la millor manera de recollir diferents inquietuds i sensibilitats per poder donar una visió al més amplia possible dels interessos i la creativitat que hi ha actualment bullint en el territori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.