cultura

Un nou cinema al servei de les empreses

Els directors de tres importants festivals de cinema estatals, José Luis Rebordinos (Sant Sebastià), Àngel Sala (Sitges) i José Luis Cienfuegos (Sevilla), van assistir ahir a Barcelona a la presentació d'un nou format audiovisual promogut per l'empresa catalana Cookie Box, el dramanagement. Té com a objectiu utilitzar “tota la potència narrativa del cinema per ajudar les empreses a transmetre missatges de manera més emocional i memorable”.

Els tres festivals representats ahir tenen o tindran aviat una secció dedicada a aquest nou format. Rebordinos deia que el dramanagement “utilitza el cinema per treballar en el món de l'empresa perquè creuen, com nosaltres, que és una gran eina de comunicació que ens pot transformar”.

Com tota iniciativa que trenca esquemes, no és fàcil explicar en poques paraules què és el dramanagement. La idea és utilitzar els millors talents del cinema en el món de l'empresa, però “no per fer publicitat, ni per potenciar una marca, sinó per potenciar qualitats professionals i humanes”, explica Sergi Corbeto, cofundador de Cookie Box. Ja han produït diversos curts, en principi d'ús intern per a les empreses per a qui treballen, però no descarten fer llargmetratges i arribar a exhibir-los en sales de cinema. De moment, arribaran als festivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.