cultura

Barcelona, seu d'un nou festival de ‘reggae'

Barcelona tindrà a partir d'aquest agost un nou festival de reggae, el Trash An'Ready, una aposta per programar a Barcelona actuacions de grups com Soja, Black Uhuru i Skatalites, entre d'altres, en un esdeveniment que tindrà lloc el 10 d'agost a la plaça Major del Poble Espanyol i que està organitzat per la promotora Doctor Music.

El responsable de l'esdeveniment, Robert de Niento, ha explicat que es tracta d'un “nou concepte” de festival per sumar les propostes existents a la ciutat, amb la participació de bandes mítiques del gènere i bandes del futur que ja s'han fet una posició. Les actuacions previstes són els concerts de Soja, Black Uhuru, The Skatalites, Pirat's Sound Sistema i la participació del mestre de cerimònies Marcus Reggaeland.

A més d'aquests concerts, el Poble Espanyol és l'escenari des d'ahir de la programació d'estiu, que es va encetar amb l'actuació de The XX i John Talabot.

Mark Knopfler, en el marc de la seva gira europea, actuarà el 25 de juliol, i Elvis Costello ho farà el dia següent, després de vuit anys sense actuar a Barcelona. El 18 de maig se celebrarà la jornada dedicada al hip-hop, on 50 Cent actuarà com a cap de cartell. El raper espanyol Nach i el Dj i productor rus Zedd completaran la nit musical.

La Pandilla Voladora, amb Muchachito Bombo Infierno, Albert Pla, el Lichis, el Canijo de Jerez i Tomasito, “posarà el 12 de juliol la nota més divertida”, segons ha apuntat Diana Elizalde, responsable de la programació dels concerts.

Loquillo, Leiva i Ariel Rot protagonitzaran la jornada Uno de los nuestros el 17 de juliol, dedicada al rock més genuí. Un dia després tindrà lloc el Festival Pròxims, que en aquesta edició s'inclou dins de la programació dels concerts d'estiu de Poble Espanyol, amb Manel, Dorian, Bremen, Mine! i The Free Fall Band.

També s'incorpora a la mateixa programació d'estiu el Festival Bona Nit Barcelona, que se celebrarà el 20 de juliol amb Kings of Convenience com a cap de cartell. Hi seran, a més, els grups Kakkmaddafakka, Dry the River, Fanfarlo i Inspira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.