cultura

música

Cicle de música clàssica a Lloret a la primavera

‘Tocats per la música' es farà cada any al teatre municipal els mesos de maig i juny

En aquesta edició es programen tres concerts amb els Amics de l'Òpera

Tocats per la música, I Cicle de Música Clàssica de Lloret de Mar, és el nou festival de primavera a la ciutat de la Costa Brava. S'estrena aquest diumenge i neix amb la voluntat de repetir-se cada any els mesos de maig i juny. L'inici del cicle serà una Antologia de la sarsuela a càrrec dels solistes i el cor dels Amics de l'Òpera de Girona (diumenge 19 a les set de la tarda). Oferiran un espectacle dramatitzat que fa un recorregut per les obres més representatives del gènere líric. Seran dirigits per Conxita Garcia. Hi presentaran fragments d'obres com ara Luisa Fernanda, Doña Francisquita, La tabernera del puerto o Bohemios. La primera edició de Tocats per la música tindrà dos concerts més, tots amb la participació dels Amics de l'Òpera de Girona. El 2 de juny s'ha previst l'espectacle Dones d'aigua, a càrrec del Sextet Vocal Femení dels Amics de l'Òpera de Girona. I per al 16 de juny s'ha programat l'espectacle titulat Òpera i música barroca, en què s'oferiran fragments de l'òpera Juli Cèsar, de Haendel, i Stabat Mater, de Pergolesi, amb l'Ensemble Instrumental, Maite Mer (soprano) i Georgina Reyner (mezzosoprano).

Abonaments i descomptes

Tots els concerts de Tocats per la música, I Cicle de Música Clàssica de Lloret, es fan al teatre a les set. El preu de l'entrada per a un concert és de 10 euros. Ara bé, si es compren entrades per a dos concerts, el cost total és de 15 euros. I si s'opta per un abonament per als tres concerts del festival, el preu és de 20 euros. També s'ofereixen descomptes (25%) amb el Carnet Jove, als jubilats, a les famílies nombroses o monoparentals i als alumnes de l'Aula Municipal de Teatre i de l'Oficina de Català. Les parelles lingüístiques tenen una promoció d'un 2x1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.