cultura

Premis del concurs de relats de Cruïlla

Un total de 489 estudiants d'ESO i batxillerat han participat en el concurs de microrelats que organitza l'editorial Cruïlla. En la categoria d'alumnes de 1r i 2n de batxillerat la guanyadora ha estat Paula Granyer, alumna l'institut Salvador Espriu de Salt (Gironès). En la categoria d'alumnes de 3r i 4t d'ESO, la guanyadora ha estat Afra Boix, del col·legi Pompeu Fabra de Salt. I en la categoria d'alumnes de 1r i 2n d'ESO la guanyadora ha estat Lluna Vinyes, alumna de l'IEA Oriol Martorell de Barcelona.

Hi ha hagut dues mencions especials, una per a Joel Santamaria, alumne de 2n d'ESO de l'IEA Oriol Martorell de Barcelona, i l'altra, per Juan Barenys, alumne de 4t d'ESO del col·legi Santa Teresa Ganduxer de Barcelona.

Els premis els van lliurar dilluns passat a les seus d'El Punt Avui a Barcelona i Girona representants de l'editorial Cruïlla. Els premis consisteixen en un lector de llibres electrònics per als alumnes guanyadors i un lot de llibres per a les escoles a què pertanyen, a més d'un exemplar de No em ratllis, dedicat per l'autora, Flavia Company.

A la foto de dalt, les guanyadores, Paula Granyer i Afra Boix, estan acompanyades per les professores del Salvador Espriu Teresa Palau i Quima Massegur, i pels professors del Pompeu Fabra Xavier Sagrera i Ramon Oviedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.