cultura

música

Un tossenc triomfa en la música electrònica ‘dance' a escala internacional

El DJ Jordi MB publica un nou ‘single' després de col·locar la cançó ‘Lady (say hey)' a les llistes de diversos països

Ho compagina amb una faceta més llatina

Jordi MB és un DJ i productor musical que des de Tossa de Mar s'ha convertit en un referent en la música electrònica dance. El seu darrer tema –a l'espera que demà en publiqui un de nou– ha estat número 1 en diverses ràdios, entre aquestes Maxima FM, principal emissora dance de l'Estat, on ha aconseguit el rècord de permanència en la llista. També ha estat 30 setmanes a la llista Flaix FM, la principal ràdio d'aquest estil del país, així com número 1 a diverses llistes més. Es tracta de la cançó Jordi MB feat. Jason Rene - Lady (say hey), que és una de les 100 cançons que més sonen a les discoteques de disset països d'Europa. Un tema la llicència del qual ha estat venuda a Alemanya, Corea, Rússia i Tailàndia. El videoclip acumula més de tres milions de visites.

“Vaig començar de DJ als 16 anys a una discoteca de Tossa”, recorda Jordi MB. “[D'aquí] vaig tenir l'oportunitat de tocar a Millenium, la discoteca de referència a Girona.” Aquesta experiència li va obrir les portes de les discogràfiques i el va fitxar Blanco y Negro. Des de fa tres anys fa les seves pròpies produccions. Els seus temes es poden escoltar en recopilatoris com ara Anual, Pionner i Bolero mix. També va ser l'encarregat, juntament amb el seu soci, del remix dance oficial de Running scared, la cançó guanyadora del festival d'Eurovisió l'any 2011.

El pròxim tema, que es publicarà demà, es titula Close your eyes i està cantat per Eimy Sue. “És una evolució en diversos aspectes”, explica Jordi MB. “Es passa d'un vocalista masculí a un de femení i també hi ha una evolució en la producció.”

Versió llatina

El DJ i productor tossenc té una segona faceta anomenada EME BE destinada a la música dance de caire més llatí. Un nou projecte que impulsa des d'aquest any amb un primer tema EME BE & Fran Leuna - Hace calor. El videoclip, gravat precisament a Tossa de Mar, en poques setmanes ja té més de mig milió de visites al Youtube.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.