cultura

turisme

Pilarín Bayés decora dues noves suites a Lloret

S'inspiren en ‘Els tres porquets' i ‘La Blancaneu'

L'hotel Guitart Monterrey vol seguir amb aquesta col·laboració i anuncia que el proper serà ‘En Patufet'

L'hotel Guitart Monterrey, de Lloret de Mar, té d'aquest cap de setmana dues noves suites decorades per Pilarín Bayés. Una està ambientada en el conte d'Els tres porquets i l'altra, en el de La Blancaneu. “És una manera diferent de treballar”, va admetre Pilarín Bayés. De fet, la ninotaire fa els dibuixos expressament per a les suites. Els detalls són a l'ordre del dia: “armaris màgics”, dins dels quals et pots trobar amagats els tres porquets; el mirall del bany amb un mirall dibuixat on hi ha la bruixa de la Blancaneu o un conill amb un esprai al lavabo per treure les males olors. Tot amb el característic traç de la Pilarín que fa que els seus dibuixos siguin inconfusibles. “És com si els dibuixos se m'escapessin del llibre: fugen i no saps ben bé on van”, va relatar.

La direcció de la cadena Guitart està encantada amb l'obra de la Pilarín –al desembre ja es van obrir dues suites –una sobre La Caputxeta Vermella i una altra sobre Pinotxo– i va assegurar que aquestes habitacions són molt demanades. “En farà dues més”, va avançar Climent Guitart, president de la cadena. “En Patufet és molt important per a mi; ens representa”, va reflexionar la Pilarín. Dit i fet. Amb El Punt Avui de testimoni, la direcció de la cadena va anunciar: “El proper serà d'En Patufet.”

De vacances a Lloret de Mar

Pilarín Bayés estiueja a Lloret de Mar. I sempre a l'hotel Guitart Monterrey. La il·lustradora destaca “els lligams” que ha traçat amb la família Guitart. “Aquí em sento com a casa, amb l'avantatge que no sóc a casa”, ironitza. La ninotaire fa vacances intermitents, perquè no pot estar molts dies sense treballar. Aquest cap de setmana n'ha fet. Ha estat acompanyada per tota la família: marit, fills i vuit néts. Tots han volgut ser presents en la inauguració de les noves suites. La Pilarín coneix bé Lloret: baixa a mar, visita Santa Cristina, va al teatre... Hi tornarà d'aquí a dues setmanes perquè vol assistir al concert dels Manel del festival de Cap Roig –el Guitart Monterrey n'és hotel oficial. “Els vaig fer la portada de l'Enderrock i els he anat seguint. Em fa il·lusió veure'ls”, explica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.