cultura

El llibre

Una metralladora neobarroca

SEBASTIÀ ROIG recomana la darrera novel·la de Michael Chabon, una muntanya russa atapeïda de metàfores, adjectius i referents populars

Avinguda Telegraph és una novel·la desbordant i apassionada. Una metralladora neobarroca atapeïda de metàfores i referents populars, que dispara projectils indiscriminats de funk, blues, soul, blaxploitation, arts marcials, Star Trek, parts a domicili, pares immadurs, actors de sèrie Z, parelles en crisi i adolescents en expansió. Aquesta muntanya russa hiperadjectivada ens transporta a l'univers familiar i professional dels dos propietaris de Brokeland Records, una botigueta de discos de vinil de segona mà que es veu amenaçada per l'obertura imminent d'un gran centre comercial al barri. Molt recomanable.

AVINGUDA TELEGRAPH
Michael Chabon
TRADUCCIÓ:
Alexandre Gombau
EDITORIAL:
Amsterdam
PÀGINES:
520
PREU:
23,90 euros
Sebastià Roig (Figueres, 1965) és escriptor i periodista especialitzat en còmics, gènere fantàstic i ciència-ficció. El seu darrer títol és l'assaig El futur dels nostres avis (Diputació de Girona).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.