cultura

Ganyotes solidàries al Guitart Monterrey

El Guitart Monterrey de Lloret és des de fa 6 anys l'hotel oficial del Festival de Cap Roig, on s'allotgen molts dels artistes que hi actuen. Per l'hotel han passat Julio Iglesias, Tom Jones, Nile Rodgers (Chic), George Benson, Michael Bolton, Kiri Te Kanawa i James Morrison, entre altres estrelles.

L'hotel de la família Guitart-Cabañas –el més gran de cinc estrelles entre Canes i l'entrada de Barcelona, com recorda el seu director, Rafel Silva– desenvolupa diverses activitats de caràcter solidari, sovint relacionades amb la lluita contra el càncer. Per exemple, l'hotel dóna un suport molt actiu al projecte Big Kid (nen gran) del fotògraf Òscar Rodbag en suport a La Casa dels Xuklis, la casa d'acollida per a famílies de nens i nenes amb càncer que necessiten un lloc per viure a Barcelona mentre els seus fills reben el tractament a l'hospital. Rodbag fotografia els músics fent ganyotes com si fossin nens grans lliures de tot complex. Per l'experiència han passat aquest estiu Fito Cabrales, Vicente Amigo i, ahir mateix, els cinc músics d'Antònia Font, amb una divertida sessió realitzada mentre Katie Melua –potser la pròxima retratada– entrava a l'hotel, per actuar avui a Cap Roig. Ja hi ha 36 fotografiats i l'objectiu és crear amb aquestes imatges un gran mural a La Casa dels Xuklis, i també un llibre i una exposició per aconseguir fons per al projecte. També es preveu subhastar la cadira que s'utilitza en les sessions de fotos, signada per tots els retratats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.