cultura

El llibre

Paraula de Truman Capote

MÒNICA BATET recomana llegir i rellegir el recull de contes ‘Música per camaleons', del nord-americà Truman Capote

Música per camaleons és un llibre per llegir i rellegir perquè s'hi troben totes les qualitats d'un bon recull de contes: cap conte hi és sobrer, està escrit magistralment perquè Truman Capote combina a la perfecció l'acidesa cruel amb la sensibilitat més sincera, les històries transmeten i encomanen la percepció del món de l'autor... i m'he d'aturar aquí. Si us he convençut, m'agradaria demanar-vos dues coses. La primera és que us llegiu el pròleg que fa Capote, us permetrà entendre el paper que tenia la literatura en la seva vida. La segona és que escolliu els dos contes que més us hagin agradat. Us dic els meus: Taüts tallats a mà i Una criatura preciosa.

MÚSICA PER CAMALEONS
Truman Capote
TRADUCCIÓ:
Quim Monzó
EDITORIAL:
Quaderns Crema
PÀGINES:
336
PREU:
18 euros.
Mònica Batet (el Pont d'Armentera, 1976) va guanyar el 2005 el premi de novel·la curta Just Manuel Casero amb L'habitació grisa, i enguany ha estat finalista del premi Crexells amb No et miris el riu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.