cultura

arts plàstiques i escèniques

Domèstica omple d'art cinc espais privats de Girona

La mostra d'Ad'Art estrena el Coespai, un local de 400 metres quadrats que es vol destinar a tallers d'artistes

L'associació Ad'Art ha organitzat, avui i demà, la quarta edició consecutiva de Domèstica, la mostra d'art itinerant, multidisciplinària i gratuïta, que en aquesta ocasió tindrà lloc en cinc espais privats del centre de Girona. Seran dos domicilis particulars, al número 18 del carrer Mercaders i al 19 del carrer Ginesta; el punt d'atenció al soci del GEiEG al carrer Albereda; l'alberg Cerverí del carrer Ciutadans i el Coespai, un local de 400 metres quadrats al carrer Anselm Clavé, on tindran lloc una part important de les activitats de Domèstica i on més endavant està previst que hi hagi tallers estables d'artistes. Les activitats de la mostra tindran lloc avui de 17 a 21 h, i demà de 10 a 14 h –només les exposicions– i de 17 a 21 h.

Avui s'inaugurarà Domèstica amb l'espectacle itinerant Avui és gairebé mai, de la companyia Els Carotes, que farà un recorregut pels espais de la mostra des de la plaça Mercaders (17 h), i després Bloc Quilombo farà el recorregut a la inversa, des d'Anselm Clavé (19 h). Demà s'oferiran visites guiades a les exposicions, a les 10 h i a les 12 h, des del punt de trobada de la Rambla.

Domèstica inclou 36 propostes artístiques, que inclouen el teatre i la dansa, el curtmetratge, la instal·lació, la poesia, la performance, la fotografia, la música i les arts plàstiques, sobretot a càrrec de creadors gironins, però també d'altres punts de l'Estat i de l'Amèrica llatina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a