cultura

Caps culturals renovats

El món de l'administració cultural continua renovant-se. El director des del 2011 del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (Conca), Norbert Tomàs, va presentar la seva dimissió divendres per “tancar una etapa de transició”, segons va declarar.

El plenari del Conca va acceptar la renúncia i ja ha proposat un nou nom per al càrrec al conseller de Cultura, Ferran Mascarell. El conseller presentarà aquesta proposta en la propera reunió del govern, o en la següent.

D'altra banda, Valentí Oviedo serà qui substituirà Josep Maria Amorós com a gerent de L'Auditori. Amorós ha renunciat al seu càrrec per motius professionals i personals, amb l'objectiu d'emprendre una nova etapa professional a l'administració local. Valentí Oviedo ha estat el gerent de l'empresa manresana que s'encarrega de la gestió del Teatre Kursaal i del Teatre Conservatori de Manresa des del 2008.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.