cultura

fotografia

Quatre exposicions al Blanes Photo Festival

El Blanes Photo Festival va començar divendres amb la inauguració de quatre exposicions simultànies. En totes s'expliquen les històries a través de la imatge com a fil conductor. L'acte central del festival serà el V Congrés de Jurats de Fotografia de Catalunya, que se celebrarà dissabte de la setmana vinent a la Casa Saladrigas. S'hi preveu la participació d'una cinquantena de persones.

Les exposicions del Blanes Photo Festival tracten aspectes diversos de sensibilitat social en clau documental. Són: Dones: La força del canvi a l'Índia, Claudia. Un año de mi vida –a la imatge–, Genocidi i Visions del retaule, 300 anys del retaule de Santa Maria d'Arenys. Totes quatre exposicions es poden visitar fins al 23 de novembre a la Casa Saladrigas.

Dos tallers en perfeccionament de tècniques, un dirigit al Workshop de Photoshop i l'altre sobre l'edició gràfica, completen el Blanes Photo Festival, un festival coorganitzat per l'Ajuntament i l'Associació Cultural Grup d'Imatge i Fotografia.

Prèviament, divendres, es va fer una xerrada sobre l'Índia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia