cultura

Quatre vegades més de públic

Cinesa ven 191.876 entrades en tres dies en abaixar el preu a 3,5 euros

Entre dilluns i dimecres, les sales de la cadena Cinesa van vendre 191.876 entrades, una xifra que representa un 442% del públic que hi va haver els mateixos dies de la setmana anterior (43.341 espectadors), segons dades facilitades per l'empresa a aquest diari. Els tres primers dies d'aquesta setmana, les cadenes Cinesa i Yelmo han venut les entrades a 3,5 euros, molt per sota del preu normal. Yelmo no ens ha facilitat xifres. Cinesa, amb seu a Barcelona, és un dels grans grups d'exhibició de l'Estat espanyol, amb 42 multisales (509 pantalles) i 20 milions d'espectadors l'any. Tot i l'èxit de la iniciativa, aquesta xifra queda lluny dels 336.207 espectadors que va aconseguir Cinesa a la Festa del Cinema, que es va celebrar el mes passat amb la participació de la major part dels cinemes. En aquella ocasió va ser una iniciativa conjunta de tota la indústria (distribuïdors, exhibidors i productors) i l'èxit va donar lloc a noves reunions per estudiar maneres de donar-li continuïtat. Però abans d'arribar a un acord, tant Cinesa com Yelmo Cines han fet una promoció especial entre el 18 i el 20 de novembre.

En declaracions a Efe, un portaveu de la Federació de Cinemes d'Espanya (Fece), Borja de Benito, va treure importància ahir a aquestes iniciatives aïllades i va rebutjar parlar de “guerra de preus.” “Hi ha promocions al llarg de tot l'any, però aquestes han cridat més l'atenció per la seva proximitat amb la Festa del Cinema”, va assegurar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.