cultura

art

Josep M. Solà celebra 30 anys de pintura amb un llibre

El pintor garrotxí publica el volum ‘Contrallums' i avui inaugura una exposició a L'Arcada de Blanes

L'artista garrotxí Josep Maria Solà (Sant Feliu de Pallerols, 1970), resident a Caldes de Malavella, ha publicat el llibre Contrallums per celebrar el seu trentè aniversari com a pintor, especialitzat en paisatges naturals que retrata amb detall i un àmplia paleta de colors adaptables a totes les estacions. Solà presentarà avui el llibre coincidint amb la inauguració d'una exposició d'obra recent a la galeria d'art L'Arcada de Blanes (20 h), on la mostra de Solà es podrà visitar fins al 5 de gener. La presentació anirà a càrrec del doctor en història i professor Xavier Solà Colomer, autor d'un dels textos introductoris del llibre, reproduïts en català, castellà, anglès i francès. Els altres textos han estat escrits per l'autor i els crítics d'art Josep Maria Cadena i Francisco Agramunt. Les fotografies que mostren l'artista pintant en diferents espais exteriors són de Jordi Mas.

Contrallums, un volum acuradament editat que es pot adquirir també a través del web de l'artista, inclou una cronologia de les exposicions de Josep Maria Solà i una àmplia selecció de les seves obres, que mostren sovint paisatges de les comarques gironines, però també d'altres contrades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia