cultura

literatura / il·lustració

‘El capità Tam' inicia avui a Olot les seves particulars aventures

Un drac entremaliat i poc higiènic, un poble esporuguit i un heroi sideral són els principals ingredients del llibre editat per Comanegra i que es presenta avui a Olot (Can Trincheria, a dos quarts de vuit del vespre).

Es tracta d'una història en què el capità Tam salva del drac Catastròficus els veïns de la vila de Pèsol. Més que por, els fa fàstic la pudor que fa, perquè no es renta, sobretot les dents. El capità Tam fa fora el drac d'aquest poble i hi restableix la tranquil·litat. Abans de marxar, no obstant això, dóna un bon consell als habitants de Pèsol i, per extensió, a tots els lectors d'aquesta història: l'ús de l'agua i d'un bon sabó.

La presentació del llibre El capità Tam anirà a càrrec del director d'aquesta editorial, Joan Sala; de l'autor i il·lustrador del llibre, Jordi Ventura, i del regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Olot, Josep Berga, qui també és responsable de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.