cultura

Al teatre amb el raïm

El nombre d'iniciatives per combinar funció teatral i revetlla de Cap d'Any ha augmentat els últims anys en la cartellera barcelonina

Tot i l'increment, els teatres públics continuen aliens a aquesta tradició festiva

En l'any que s'han ampliat les sales on s'alterna el teatre amb el sopar era d'esperar que augmentaria l'oferta de teatre de Cap d'Any. Efectivament, al Principal munten un sopar en el qual presenten el nou espectacle (Lion d'Or) per 180 euros, a més de muntar festa després de les campanades. L'Astoria no programa el seu Cabaret Astoria però sí que planteja un sopar amb actuacions. A The hole, al Coliseum, la festa arrenca a les nou del vespre i s'allargarà per prendre's el raïm al teatre. El Molino, que l'any passat havia programat un sopar amb espectacle, enguany munta l'espectacle (els sopars es fan per reserves) i hi ha celebració des de quarts d'una fins a les sis de la matinada. El 2014 arribarà amb la caiguda del teló.

Els musicals són els altres espectacles que casaran amb les campanades.Repeteix La família irreal (en una de les seves darreres funcions, per cert). Boig per tu endarrereix les funcions fins a dos quarts d'onze i inclou a l'entrada una bossa de cotilló. Fins i tot el Sing song swing del Círcol Maldà també presenta vetllada a partir de les deu del vespre per coincidir amb el raïm.

A la Nau Ivanow Llorenç Santamaria (el pare de Cop de Rock) repassarà els seus èxits després de les campanades. Abans, hi haurà hagut sopar. Lloll Bertran i Joan Pera (un habitual en les nits de Cap d'Any a Barcelona) jugaran amb el seu particular Don Juan Tenorio, ara musical (a l'Apolo). També en clau còmica Toc-Toc (Club Capitol), com El nom (Goya) celebren reposició amb el cap d'any inclòs. El Romea, que va ser un dels primers espais que va muntar festa amb les propostes d'El Musical Més Petit, ara hi torna amb Iaia!. El Mag Lari serà al Condal amb el seu Splenda, l'aproximació a Michael Jackson (l'ídol del Mag Lari), a través de la màgia. Al Borràs, també hi haurà cotilló amb màgia, amb La gran ilusión.

Continua no havent-hi cap teatre públic: ni TNC, ni Lliure, ni Mercat de les Flors, ni tampoc Liceu. Per ben poc l'equip de Sonrisas y lágrimas no han pogut celebrar el Cap d'Any, ja que la d'ahir dilluns figurava al web com la darrera sessió al Tívoli. La tirada de Nadal sempre es mira d'allargar fins passat Reis.

LA XIFRA

180
euros
costa una entrada per celebrar el Cap d'Any al Teatre Principal. Supera en 20 euros la d'El Molino del 2013.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia