cultura

exposicions

Una volta al món gràfica i textual, a Banyoles

Quadres, fotografies i textos plasmen l'experiència que van viure Helena Dehesa i Marc Grabuleda durant els sis mesos en què van fer una volta al món a través de països com Austràlia, Indonèsia, Singapur, Malàisia, Tailàndia, Laos, Cambodja, Vietnam, Japó i els Estats Units. Una vivència emotiva i enriquidora que primer van plasmar a través d'un blog i que ara presenten en format d'exposició al Museu Arqueològic de Banyoles.

Cadascun dels deu països està representat en quadres a l'oli obra del pintor Rapha Dehesa (www.raphadehesa.com ), que evoca una estampa típica de cada lloc (com l'Opera House de Sydney, el Temple Daurat de Kyoto i el Golden Gate de San Francisco). Tres fotografies acompanyen l'obra pictòrica (instantànies impreses que capten personatges, situacions o monuments) i uns petits textos complementen la informació. Així mateix, un muntatge audiovisual en vídeo recull més imatges del viatge.

La mostra s'inaugura avui dissabte, a les set de la tarda, i es podrà veure fins al diumenge 23 de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia