cultura

teatre

El Teatre Costa Brava Sud ofereix 36 actuacions

Fins al maig es programen obres com ara ‘Per un sí o per un no', ‘T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré' o “Jo mai”

La segona temporada del Teatre Costa Brava Sud –la unió dels teatres de Blanes i Lloret de Mar– programa fins al mes de maig 36 actuacions, deu de les quals professionals. Es podran veure obres de teatre com ara T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré, amb Mercè Martínez, premi Butaca al millor musical del 2013; Afterplay, protagonitzada per Fina Rius i Toni Sevilla; Jo-mai, amb Àlex Monner i Marcel Borràs, o Per un sí o per un no, interpretada per Lluís Soler i Xavier Boada. “Portem obres destacades que han tingut suport de públic i crítica a Barcelona; és garantia de programació que aporta qualitat”, va remarcar Arseni Frigola, regidor de Cultura de Lloret de Mar, ahir en la presentació de la nova temporada.

També hi haurà concerts com ara Sing song swing o el Concert desconcertant de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, i l'actuació de Tamara Alexeeva i Josep Soto. La dansa arribarà al ritme del hip-hop de Kulbik Dance Company.

Els preus no superen els 15 euros i hi torna a haver reduccions amb entrades a 3 euros per a aturats. Com a novetat, els estudiants de teatre i dansa només hauran de pagar 5 euros. “No hi ha excusa per no venir al Teatre Costa Brava Sud”, va explicar Lara Torres, regidora de Cultura de Blanes.

La programació professional es complementa amb espectacles familiars i de grups locals. Com a novetat s'impulsa el Lloret espai off, que portarà espectacles a diversos espais de la ciutat.

Els responsables polítics van valorar de forma positiva la fusió dels dos equipaments en el Teatre Costa Brava Sud. I tot i admetre que s'ha de seguir fent feina de promoció, van destacar que havien detectat un intercanvi entre els dos municipis, és a dir, ciutadans de Blanes que havien anat a veure espectacles a Lloret de Mar i viceversa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia