cultura

Mishima torna al març

El nou disc de Mishima ja té nom –L'ànsia que cura– i data de sortida, el 25 de març, tot i que el dia 11 ja se'n podrà escoltar el primer senzill: Llepar-te. El quintet liderat per David Carabén, que fa només tres mesos va cloure amb dos concerts a la Sala Apolo de Barcelona la gira de L'amor feliç, va estar enregistrant el seu setè disc d'estudi el mes de gener passat al Black Box Studio de la regió d'Anjou, prop de la Vall del Loira, a França, utilitzat en el passat per bandes com ara Shellac, The Wedding Present i The Ex.

L'ànsia que cura, el segon disc que Mishima firma amb la seva alineació actual –David Carabén (veu i guitarra), Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria)– ha estat gravat amb l'ajuda de Peter Deimel –un enginyer de so i productor alemany que ha treballat amb The Kills, Anna Calvi, The Last Shadow Puppets i dEUS– i, en directe, es podrà degustar per primer cop a l'Auditori de Girona el 12 d'abril, quan pràcticament farà dos anys exactes de l'inici de la gira, en el mateix espai, de L'amor feliç.

Mishima també té dates confirmades al Primavera Sound de Barcelona i al Vida Festival de Vilanova i la Geltrú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia