cultura

Crònica

Shakira, boja per Piqué i Milan

Boig per tu és una de les cançons favorites de Gerard, un dia vaig voler donar-li una sorpresa, el vaig dur a l'estudi on l'havia gravat i es va emocionar moltíssim. No em va donar opció, havia de ser a l'àlbum.” Així explicava anit Shakira per què ha inclòs el tema de Sau en el seu nou treball, que porta el seu nom i que estarà a la venda dimarts (dilluns a Itunes). Surt en castellà a l'Amèrica Llatina i a l'Estat espanyol, i en català en l'edició de luxe del disc. “Té un accent català magnífic”, deia Jordi Basté, que ja l'ha sentit.

Premsa internacional, amics (com Carles Puyol i Vanesa Lorenzo) i família (els pares de Piqué) es van aplegar anit a l'hotel W de Barcelona per fer la presentació mundial d'un treball del qual la colombiana se sent “molt orgullosa”, tot i que assegura que mai s'escolta a si mateixa quan va en cotxe. L'acte, que incloïa sopar, va començar amb tres minuts dedicats a la premsa gràfica amb Piqué. Minuts que es van fer esperar una hora i quart. Després hi va haver una entrevista d'una hora amb el periodista britànic expert en música pop Kevin Hughes i la interpretació de l'artista d'un tema sorpresa que va ser 23, el que dedica al seu amor, perquè el jugador tenia aquesta edat quan el va trobar. Se'l mirava entendrida. En la cançó hi ha un “mya” emès pel seu fill d'un any, Milan, totalment espontani: “Va aparèixer a l'estudi, va escoltar amb els cascos i ho va dir. Va ser molt emotiu.”

Milan també té tema propi, The one thing, “l'últim que vaig compondre perquè era difícil resoldre en unes línies tota la revolució que significa convertir-se en mare”, va confessar la cantant, i hi va afegir que tenir la criatura li ha canviat la veu (“és més rodona, més profunda”). També la visió del món i de si mateixa: “Un nadó és un mirall infal·lible, treu de tu el més sublim i el pitjor. Milan ha arribat per ser el meu mestre i ensenyar-me a estimar.”

Queda clar que Shakira està boja pels seus dos amors. I com han transcendit unes imatges d'un pròxim videoclip en què apareix vestida de núvia, va caure la pregunta: “Hi haurà casament en la realitat?” “Quan ell m'ho demani, tot i que ens sentim com si ja ho estiguéssim, vivim junts, tenim un fill...” Riure general. A la cantant, molt activa a Twitter, no li molesta parlar d'intimitat i quan pot agraeix a la família l'ajuda que rep: “Sense els meus sogres, que es van quedar amb Milan, no hauria pogut tirar endavant el disc”, que li ha portat dos anys i mig de feina.

També hi va haver paraules d'agraïment i admiració per a Rihanna, amb qui comparteix cançó i un videoclip molt sexi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia