cultura

MÚSICA

Toti Soler i Nina amb la Giorquestra, en el Musicant

El Cicle de Música del País de Campllong se celebra aquest any del 26 al 29 d'agost

Hi actuaran també les corals guanyadores en el concurs ‘Oh Happy Day'

El Cicle de Música del País de Campllong, més conegut com a Musicant, arriba a l'onzena edició amb quatre concerts que els mateixos organitzadors defineixen com a “bastant atrevits” i “d'estils ben diferents”, però com sempre amb una “aposta clara per la música feta a casa nostra”. El Musicant se celebrarà entre els dies 26 i 29 d'agost i recupera enguany un espai característic, com és el Bosch d'en Nosa, que ja havia sigut l'escenari d'altres concerts en edicions anteriors, com ara el de Lluís Llach.

El Musicant començarà amb les dues formacions guanyadores del concurs Oh Happy Day, de TV3, Deudeveu i Geriona, que presentaran Oh, feliç nit! “Són dues formacions joves que amb gran esperit comunicatiu apropen a tot tipus de públic la música coral universal”, va assegurar el director del festival, Albert Bosch. L'endemà tindrà lloc l'actuació d'Indira Ferrer-Morató (soprano) i Antoni Mas (piano), que presentaran Entre dos mars. Representa un vaixell que solca per les ones carregat de melodies i a través d'aquest viatge endinsaran el públic “dins el meravellós món de l'havanera”, des de les peces més populars fins a la creació contemporània.

El dijous, a l'església hi haurà l'actuació de Toti Soler, que oferirà un recital íntim, amb “la seva guitarra com a protagonista”.

El Musicant tancarà amb l'actuació de Nina i la Giorquestra, amb l'espectacle Nina, 30 anys . El concert estarà farcit de cançons d'estils diversos, que van des de la música brasilera fins al jazz o el pop, arranjades al català, amb l'acompanyament de Joan Monné al piano i de la Giorquestra, dirigida per Marcel Sabaté.

LA FRASE

Com cada any hi ha una aposta clara per la música feta a casa nostra o vinculada a Catalunya
Albert Bosch
DIRECTOR DE MUSICANT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia