cultura

cinema

Ocine Blanes reobre el 10 d'abril, a un euro

Després de la compra dels antics Cinemes Lauren Costa Brava, Ocine ha anunciat que reobrirà les deu sales del complex dijous vinent, 10 d'abril. Per celebrar aquesta inauguració, el preu de les entrades del mateix dia 10 d'abril serà de tan sols un euro, oferta vàlida per a totes les pel·lícules (fins a omplir l'aforament). A partir de l'endemà, 11 d'abril, el preu serà l'habitual, però s'oferirà com a la resta de la cadena de cines Ocine una sèrie de promocions i descomptes. A banda del dia de l'espectador dels dilluns, s'oferiran els paquets de baix cost i familiars, descomptes per a jubilats, estudiants, famílies nombroses... i els Dimecres de cinema, a 3,90 euros.

Els Ocine Blanes oferiran una cartellera actual, dirigida a tot tipus de públic, en especial el familiar i l'infantil. Des del primer dia es podran veure, entre d'altres, els films Noé,
8 apellidos vascos, Capitán América
i 300: El origen de un imperio..

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia