cultura

cinema

Els Ocine Blanes, plens a vessar el dia de la reobertura

Uns 3.000 espectadors van omplir les deu sales del complex, que es preveu digitalitzar abans de l'estiu

Les millors prediccions es van confirmar. Les xarxes socials feia dies que anaven plenes de comentaris de satisfacció per la compra dels antics cinemes Lauren Costa Brava de Blanes per l'empresa gironina Ocine. I encara més per l'anunci de la promoció d'entrades a un euro per la seva reobertura, que s'ha traduït en una allau de sol·licituds i cues prèvies a l'estrena, que va tenir lloc ahir i es va saldar amb un ple absolut.

Ja des de primera hora de la tarda, en les sessions en què es projectaven pel·lícules infantils i familiars no hi cabia ni un ou. I al llarg del dia les deu sales del multicine van rebre una afluència massiva de gent que, segons estimacions de la mateixa empresa, van vorejar els 3.000 espectadors. El gran desplegament d'empleats va evitar el caos i la jornada es va traduir en un èxit en majúscules.

A partir d'avui, el preu de les entrades serà l'habitual, però Ocine ha posat a disposició dels clients una oferta de promocions i descomptes diversos. Abans de l'estiu també ha anunciat que totes les sales estaran digitalitzades amb les últimes innovacions tecnològiques. Pel que fa a la programació, també apostarà per una oferta regular de títols en versió original i per la retransmissió d'òperes i ballets en directe, entre altres propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.