cultura

cultura

Estrena d'èxit dels Castellers de l'Alt Maresme

La primera actuació oficial de la nova colla a la Fira del Ram de Tordera descarrega tres estructures de sis

Tan sols cinc mesos han fet falta per demostrar que els Castellers de l'Alt Maresme tenen fusta de guanyadors. La Fira Mercat del Ram de Tordera va ser ahir escenari de la primera actuació de la nova colla, encara vestida amb camisa blanca, i on van carregar i descarregar tres estructures de sis: el 3 de 6, el 4 de 6, i el 4 de 6 amb l'agulla, a banda de completar un pilar de 4 d'entrada i 2 pilars de 4 simultanis de comiat. Els integrants de la colla, anomenats popularment com a “maduixots” en referència al color de la que serà la seva camisa de competició i a les maduixes com a producte autòcton del territori, es van guanyar a pols vestir la nova indumentària però el cap de colla, Marc Ruiz, ha assegurat que no ho faran fins a la data oficial del seu bateig, prevista pel proper dissabte 26 d'abril a Calella. En l'acte que es prepara a la plaça de l'Ajuntament, els Castellers de l'Alt Maresme estaran acompanyats amb els seus padrins de colla, els Capgrossos de Mataró i els Marrecs de Salt.

Prèviament a la presentació, però, hi haurà dues actuacions més, el dilluns de Pàsqua a Palafolls i el dia de Sant Jordi novament a Tordera. El cap de la colla s'ha mostrat molt satisfet amb els primers resultats del grup i amb l'empenta dels centenar de participants que, en aquesta ocasió provenien Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls, Tordera i també Blanes, encara que aquest darrer municipi no sigui del Maresme.

LA XIFRA

3
castells
de sis van aixecar ahir diumenge els Castellers de l'Alt Maresme en el seu debut com a colla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia