cultura

Adrià Puntí i The Fellaction obren el festival In-somni

La cita gironina programa també les actuacions dels músics internacionals The Fuzztones i Micah P. Hinson

El concert de demà es destinarà a la recapta de productes per al Banc dels Aliments

Adrià Puntí i la seva banda, The Fellaction on the Rocks Band Bang Bang, donen el tret de sortida aquesta nit al Festival Insomni de Girona, on presentaran el seu nou treball Incompletament a mitjanit. El festival, que en aquesta onzena edició té el rock com a divisa principal, es portarà a terme des d'aquesta nit fins dissabte al passeig de la Copa de Girona, i inclou en la programació altres grans grups com ara Bremen i Balancí, que actuaran avui amb Puntí. Per demà hi ha previst els concerts de Buhos, El Impasible Jack Kirby, The Modern Poppers i els banyolins de Carmen 113, amb entrada gratuïta a canvi d'un producte destinat al Banc d'Aliments de Girona. Divendres serà el torn de The Fuzztones, Los Tiki Phantoms i Red Souls, amb entrades a 10 euros. Finalment, el nord-americà Micah P. Hinson, Mazoni i Súper Gegant seran els encarregats de tancar el festival dissabte (18 euros).

La participació internacional en aquesta nova edició de l'In-somni es concentra en la tercera nit del festival, amb el grup nord-americà de garage rock The Fuzztones –liderat per Rudi Protudi– i en l'actuació, l'última nit, del cantautor i guitarrista Micah P. Hinson, un altre artista nord-americà considerat per alguns com el Leonard Cohen de l'indie, que presentarà el seu setè àlbum, Micah P. Hinson and the Nothing.

A part dels concerts, aquesta nit i dissabte hi haurà discjòqueis que allargaran la festa punxant al final de les actuacions. Les entrades per assistir als concerts es poden adquirir a través de la pàgina web del festival (www.in-somni.info) o a la mateixa taquilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia