cultura

Cadaqués torna la mirada al cine llatinoamericà

Divendres arrenca la 5a edició del cicle dedicat a aquesta cinematografia

Aquest cap de setmana tindrà lloc el Vè Cicle de Cinema Llatinoamericà de Cadaqués, que es durà a terme al Teatre Art i Joia entre el 16 i el 18 de maig. El cicle s'inaugurarà divendres a les vuit del vespre amb la projecció de la pel·lícula La estrategia del caracol, del colombià Sergio Cabrera, en un acte que inclourà la presentació i el debat posterior d'Ivan Prudkin i el cineasta Gino Coppa, membres de l'equip organitzador.

Seguidament, dissabte es faran sis projeccions més, amb els films Metegol, de Juan José Campanella (11.30 h); Los últimos paraísos, de Rolando Vasquez Cruz (17 h); Polvo Estelar. La oficina del sueño, de Gino Coppa (17.10 h); Peace Prelude by Composer Gregers Brinch, de Diego Barraza (17.30 h); Buscando Respeto, de José González (18 h), i Paraíso travel, de Simón Brand (20 h). Tots els passis inclouran un debat posterior a càrrec de diversos convidats, com ara periodistes i directors. Aquesta cinquena edició es clourà diumenge amb la projecció dels documentals Retratos de familia: las madres de Soacha, d'Alexandra Cardona (11 h), i Heroes, de Toni Maylam (19 h).

El cicle, que va néixer amb la idea de ser una activitat participativa, comunitària i oberta a tot el poble, serà gratuït i tindrà com a objectiu ensenyar el cinema com una forma alternativa d'entendre l'art com a instrument de canvi i conscienciació social.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia