cultura

Medinyà torna a ser la capital de la fantasia

Centenars de persones van assistir ahir a la cinquena Fira del Conte

Final feliç per a la cinquena Fira del Conte de Medinyà, que ahir va tornar a omplir el poble de centenars de persones, sobretot famílies i evidentment molta mainada, per gaudir dels espectacles, les presentacions de novetats literàries infantils i la resta d'al·licients de la fira. L'experiència d'altres anys va portar l'organització a protegir els escenaris i, sobretot, els espectadors amb uns enreixats que oferien una agradable ombra en moments en què feia un sol de justícia, i això va fer que tots els espectacles, independentment de l'hora i el lloc en què estiguessin programats, s'omplissin d'un públic molt nombrós i motivat.

Aquest any la fira ha tingut la xifra rècord de 76 participants, entre il·lustradors, narradors, editorials, llibreries i artesans, alguns provinents per primera vegada de Lleida i Saragossa. La presentació de contes a càrrec dels seus autors va ser tot un èxit i alguns escriptors com ara Carles Sala es van fer un tip de firmar exemplars. El mataroní Esteve Guardiola va guanyar el IV Concurs de narració oral Joan Bahí, amb En Bartomeu va a la fira, i l'il·lustrador Cesc Pujol va rebre el premi del concurs de cartells, al qual es van presentar 29 propostes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia