cultura

La fira de màgia a Torroella enfila el cap de setmana gran

Unes 500 persones amb necessitats especials gaudeixen de l'espectacle solidari

Hi haurà 140 actuacions

La Màgia Solidària de Fimag, la Fira de la Màgia al Carrer de Torroella de Montgrí, va donar ahir al migdia el tret de sortida a un cap de setmana amb 50 espectacles diferents. L'actuació, organitzada amb la col·laboració de la Fundació Abracadabra, va reunir a la plaça de la Vila mig miler de persones amb discapacitat física o psíquica provinents d'una dotzena de centres de les comarques gironines. Tots ells van gaudir dels trucs de David el Mag, director artístic de Fimag, i el mag Fernando Espí, membre de la Societat Espanyola d'Il·lusionisme i fundador de l'ONG Magia Terapia, en un ambient festiu.

Fins demà, la programació preveu més de 140 funcions en una trentena d'espais repartits per la vila de Torroella, la majoria dels quals, gratuïts. Entre les activitats de pagament destaca la Gala Internacional d'aquesta nit –encara hi ha entrades disponibles– i l'espectacle La gran ilusión d'Antonio Díaz, el popular i televisiu Mago Pop, amb totes les entrades venudes i que també es representarà dilluns.

L'èxit que la iniciativa de la Màgia Solidària va tenir l'any passat ha animat els organitzadors a repetir l'experiència. L'objectiu de Fimag és fer arribar la màgia a tothom, i per aquest motiu es va decidir organitzar una activitat per a totes les persones per a les quals pot representar un problema passejar pels carrers de la vila i anar d'espectacle en espectacle.

“Volem fer-los-ho més fàcil i per això els convidem a venir a una sessió especial per a ells a la plaça de la Vila”, afirmava David el Mag. En la mateixa línia, van dur la màgia als tres centres que acullen gent gran a Torroella i a l'hospital de Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia