cultura

Raimon: “No em sento que sóc dels meus quan volen que sigui com ells voldrien i no com saben que sóc”

El cantautor ho diu després que digués fa poc més d'un mes que no és independentista perquè no ho té clar

Rep el 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes al Palau de la Música

El cantautor valencià Raimon ha rebut aquest dimarts al Palau de la Música el 46è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, que li ha atorgat Òmnium Cultural. Al recollir el guardó, Raimon ha assegurat: “No em sento que sóc dels meus quan els meus volen que jo sigui com ells voldrien i no com ells saben que sóc”. El cantautor ho ha manifestat després que digués fa poc més d'un mes que no és independentista perquè no ho té clar. Per la seva part, la presidenta d'Òmnium Cultura, Muriel Casals, ha ressaltat en la seva intervenció que Catalunya aixeca castells per demanar que es pugui votar el 9 de novembre.

El jurat va decidir atorgar el premi a Raimon com a reconeixement a la seva obra en llengua catalana i va destacar la importància d'una trajectòria de més de 50 anys, que ha contribuït de manera notable i continuada a la vida cultural dels Països Catalans. Anna Sallés, representant del jurat, va recalcar en la roda de premsa d'anunci del premiat que Raimon omple amb escreix les característiques “d'una gran trajectòria artística, cultural i cívica” i ha destacat el seu paper com a difusor de la llengua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia