cultura

Branford Marsalis, al Voll-Damm Festival

El retorn a Barcelona del saxofonista Branford Marsalis, que actuarà el 15 de novembre al Palau de la Música, figura en la nova remesa de confirmacions del 46è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que en dates anteriors ja havia anunciat les visites de Diana Krall (10 d'octubre, en la nit inaugural), Wayne Shorter (28 d'octubre), Chucho Valdés (4 de novembre) o Paolo Conte (11 de novembre). Part de la il·lustre saga dels Marsalis, tota una institució jazzística a Nova Orleans, Branford actuarà al festival en format de quartet.

L'aliança entre Medeski, Martin & Wood i el guitarrista John Scofield, amb un nou disc (Juice), d'altra banda, es podrà tornar gaudir a Barcelona el 18 de novembre al Barts, sala on durant el festival es faran concerts com els del pianista Kenny Barron amb l'històric contrabaixista Dave Holland (5 de novembre), o el duo entre Moritz von Oswald i Francesco Tristano (28).

La part del programa anunciada ahir es completa amb noms com ara Jaques Morelenbaum Cello Samba Trio (17 d'octubre), The Campbell Brothers (18 d'octubre, amb un projecte en homenatge a A love supreme, de John Coltrane), Joachim Kühn (23) o el pianista mallorquí Agustí Fernández (que presentarà El laberint de la memòria el 29 de novembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia