cultura

Costa Music omple Lloret d'EDM i color

El festival, que se celebrarà demà, té avui com a pròleg una carrera amb pluja de pols de colors i discjòqueis

El Costa Music Festival reunirà demà a les pistes d'atletisme de Lloret de Mar alguns dels millors discjòqueis d'electronic dance music (EDM), però avui el festival tindrà com a etapa pròleg la Costa Music Run, una carrera de cinc quilòmetres que anirà de la plaça de Pere Torrent a la zona d'esbarjo del Rieral. Ja hi ha un miler d'inscrits per participar en aquesta carrera, que començarà a les 20 h, en la qual els participants, tots ells vestits amb samarretes blanques, viuran una autèntica pluja de pols de colors, després de la qual seran rebuts a la meta amb una gran festa, en què la música anirà a càrrec de discjòqueis locals.

Demà el festival començarà poc abans de les 18 h amb les discjòqueis Heels to Kill. Entre els discjòqueis que participaran en el festival, hi ha una important delegació holandesa: Fedde Le Grand (Put your hands up for Detroit), Sander Van Doorn i el duet format per Sunnery James & Ryan Marciano, dos dels discjòqueis i productors més sol·licitats del moment.

També actuarà al Costa Music Festival la cantant romanesa Elena Alexandra Apostoleanu, més coneguda com a Inna, que des del seu debut, l'any 2008 amb Hot, ja ha venut més de tres milions de discos a tot el món i el febrer del 2012 es va convertir en la primera cantant femenina europea que va superar els mil milions de visites a Youtube.

La representació autòctona del Costa Music Festival inclou els discjòqueis Brian Cross (Amnesia Ibiza), Sergi Domene (Flaix FM) i Dani Moreno (El Gallo Máximo, Máxima M). Organitzat per Bucono Music, el Costa Music Festival tindrà lloc en un gran escenari, amb pantalles gegants i projeccions de mapping 3D. Les entrades per al festival tenen un preu de 40 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia