cultura

L'editorial “Bromera” publica “La condició valenciana” de Joan Francesc Mira

Un recull dels millors relats i articles d'opinió que l'escriptor de la plana ha publicat a l'Avui, El Punt, El Temps i El País

Aquest volum acabat de publicar per l'editorial d'Alzira, es recullen més de 70 articles d'opinió que llegits d'una tirallonga, esdevenen força aclaridors i oportuns, especialment ara que els valencians hem perdut entitats tan important com les caixes d'estalvis i la ràdio o la televisió pública del nostre País.

Amb una introducció del professor Martí Domínguez, els textos formen part de l'obra publicada majoritàriament a alguns mitjans de comunicació escrits de gran volada com El País, El Temps o El Punt Avui. L'obra publicada senta bases sobre tot allò que solem dubtar els valencians: el nom del nostre territori, el nom de la llengua, els trets més significatius de la nostra identitat.

Ni què dir té que aquest volum del gènere de l'assaig polític i social, ve sotasignat per un dels escriptors més prolífics del País Valencià, una persona reconeguda amb múltiples distincions, entre les quals destaquen el Premi de la Crítica Catalana en diverses ocasions, la Medalla d'Ord de la ciutat de Florència, el Premi Nacional de Traducció, el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i el Premi Joan Fuster d'Assaig, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia