cultura

Còmic

València tindrà una gran fira del còmic

El 2015, del divendres 27 al diumenge 29 de novembre, València serà el marc de la primera edició de Tebeo València, que se celebrarà a Fira València. Es tracta d'una fira del còmic i la il·lustració organitzada per Fira València amb la col·laboració de Ficomic, l'Associació d'Il·lustradors de València (APIV), el Gremi de Llibreters de València i l'Associació d'Editors del País Valencià. El president d'honor d'aquesta primera edició serà el dibuixant i il·lustrador valencià Sento Llobell i la direcció tècnica serà a càrrec de Daniel Tomàs.

El programa d'activitats de Fira València vol atraure l'interès tant dels aficionats com del públic en general, i hi haurà la presència d'una gran varietat d'editorials, llibreries, associacions i altres companyies relacionades amb el món del còmic i la il·lustració. També hi haurà firmes d'autors nacionals i estrangers, exposicions d'originals de còmic i il·lustració amb espectaculars escenografies, tallers de còmic, trobades professionals, espais lúdics, espais infantils temàtics, taules rodones i conferències.

Fira València té una trajectòria i experiència de gairebé cent anys en l'organització de fires professionals o de públic, esdeveniments i salons. Per la seva banda, Ficomic hi aporta la seva experiència i estructura comercial com a organitzadora dels salons internacionals del Còmic i del Manga de Barcelona.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia