cultura

La Unió Musical d'Alaquàs participa al Grec de Barcelona

L'actuació tindrà lloc a la sala Barts de Barcelona demà dimecres 23 de juliol

La Unió Musical d'Alaquàs (UMA) actuarà demà 23 de juliol al Festival Grec que se està celebrant a Barcelona des de el 1 de juliol. Oferiran un concert junt amb La Troba Kung-Fu, banda liderada per Joan Garriga, de trobadors atemporals del Vallès Oriental.

La Banda Simfònica d'Alaquàs, dirigida per Enric Parreño, oferirà el seu millor repertori de música tradicional valenciana, deixant la seua senya d'identitat amb la música que es realitza a Alaquàs.

Aquest festival, celebrat durant tot el mes de juliol, concentra el millor de la cultura nacional i internacional, amb actuacions en diferents àmbits. Perquè no sols hi ha música sinó que també hi ha espai per al teatre i la dansa.

Aquests grups musicals senten una gran admiració mútua, i intentaran plasmar al festival el millor de la música del Mediterrani, en la seua plenitud, amb el millor de la música catalana i la valenciana. Una mescla que delectarà al públic en una nit de “Revetlla Mediterrània” en la que el lema és “Cant a la vida, ball a la mort, aigua i foc!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia