cultura

Música eclèctica a Santa Cristina de Lloret de Mar

L'1 d'agost comença el cicle de concerts que organitza l'Obreria

L'1 d'agost tornarà a Lloret el cicle de concerts Música a Santa Cristina, organitzat any rere any per l'Obreria de Santa Cristina de Lloret de Mar. Enguany l'entitat ha programat quatre concerts: Joan Dausà, Maria del Mar Bonet, Mon Roth i Indira Ferrer amb Antoni Mas.

Quatre concerts que es portaran a terme en l'idíl·lic espai del paratge de Santa Cristina de Lloret de Mar. El primer concert el farà el dia 1 d'agost Joan Dausà, que torna als escenaris amb On seràs demà?, un disc de deu cançons amb el qual continua navegant pel terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors.

El divendres 8 d'agost serà el torn de Maria del Mar Bonet, que estarà acompanyada del guitarrista i músic valencià Borja Penalba en un concert especial on tots dos, guitarres en mà, triaran algunes de les peces més emblemàtiques del seu extens cançoner.

El tercer concert del cicle tindrà lloc el divendres 15 d'agost amb Mon Roth. La Flor Nouvelle és el treball de la lloretenca Mònica Orpí Roth. Un projecte que neix amb la voluntat d'acostar a tothom la música i la poesia trobadoresca a través d'un toc original i creatiu.

Indira Ferrer i Antoni Mas tancaran el cicle de concerts el dia 22 d'agost amb D'or, corall i perles. Tresors a l'església de Santa Cristina. Un concert únic i fet a mida per a l'ocasió. Tots els concerts començaran a les 22.30 h. El preu de l'entrada és de 15 euros, i hi haurà servei de restauració i d'aparcament gratuït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia