cultura

Cadaqués encara bull

Aquest estiu la població celebra la seva tradició artística contemporània

Tom Carr presenta unes projeccions a l'església en què el protagonisme el té la gent

Artísticament, Cadaqués encara bull. La població, que va viure un especial capítol de l'art contemporani, amb la vinculació de Dalí, Duchamp i Richard Hamilton ­del qual es pot veure una mostra individual a la mítica sala Cadaqués, creada per Lanfranco Bombelli­, entre molts altres, continua bategant amb l'art. Dissabte passat petites riuades de gent es desplaçaven d'una galeria a una altra. A la sala Patrick J. Domken hi va haver un acte especial. L'arquitecte Julio Laviña presentava l'exposició 40 anys amb Cadaqués, amb obres d'una selecció dels 750 artistes que han exposat a la localitat des dels anys seixanta fins ara sense comptar els centenars que ho han fet en la sala de petits gravats Miniprint, on el mateix dissabte Miguel Condé va fer una interessant master class de gravat. La mostra col·lectiva encetava un programa impulsat personalment per Laviña amb un grup de col·laboradors, que, amb el suport de l'Ajuntament de Cadaqués i la Fundació Valvi, presentarà fins al dia 9 un seguit d'actes amb el nom de Record'Art Cadaqués, que inclouen la presentació de l'obra Cecilia, que Sean Scully ha instal·lat a la capella ecumènica de l'església de Santa Maria i que clourà el dia 9 amb un acte al Corral de la Gala, un espai que va cedir Dalí a la seva musa, ara propietat de l'Ajuntament i que aviat serà rehabilitat.

El mateix consistori ha promogut el muntatge del TCteam, és a dir, de Tom Carr i el seu equip, que ja fa trenta anys va fer projeccions a la façana de l'església de Cadaqués. It's me promou la participació del públic, que crea ombres que es poden veure també des de la llunyania. La inauguració oficial serà dissabte vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia