cultura

El Club Coliseum tanca aquest dijous per falta de rendibilitat econòmica

La sala farà la seva última projecció aquesta nit amb ‘El amanecer del planeta de los simios'

La darrera sala que es va tancar va ser els Lauren Horta el 6 de juliol passat

El cinema Club Coliseum, situat a la Rambla de Catalunya de Barcelona, tanca aquest dijous per manca de rendibilitat econòmica. Ho farà amb la seva última projecció El amanecer del planeta de los simios a les deu de la nit, segons ha confirmat el Grup Balañá, propietària del local. El Club Coliseum, amb 762 butaques, és el darrer dels molts cinemes que han desaparegut els darrers anys a Barcelona. Els últims que han abaixat la persiana des del 2011 són els Lauren de Sant Andreu, Renoir Les Corts, cinemes Alexandra, els cinemes Urgell, els Lauren de Gràcia i els Lauren Horta, que van tancar el 6 de juliol passat.

La primera pel·lícula que es va estrenar al Club Coliseum va ser la pel·lícula biogràfica Valentino l'any 1978. L'empresa manté actualment les sales de cinema Arenas, Aribau Club, Aribau, Balmes, Bosque, Glòries, Gran Sarrià i Palau Balañá.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia