cultura

Paper actiu de les entitats en la festa petita de Blanes

Les entitats de Blanes prenen part activa en l'organització de les activitats de la festa major petita de la vila, que comença demà i que durarà fins diumenge. El tret de sortida serà la cercavila d'anunciació de la festa, que organitzen demà a la tarda (a les set) Acció Cultural Es Viver i la colla gegantera des del casal La Cooperativa. És el tercer any que la festa dels copatrons de Blanes, sant Bonós i sant Maximià, és organitzada per Es Viver i l'àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament.

Dissabte a la tarda hi haurà la cursa de córrer el cós, una antiga tradició recuperada per Es Viver, i diumenge hi haurà una tirada de l'art i el bateig d'un nou gegantó. L'Ajuntament informa que demà hi haurà havaneres al Banc dels Músics del passeig, amb Els Pescadors de l'Escala, i diumenge, l'Aplec de l'Amor, que es va haver de suspendre el 28 de juliol per la pluja. En la festa, també hi col·laboren l'Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa, els Manaies, l'associació de gent gran del casal Benet Ribas i el grup Nabac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia