cultura

Descobrir el Pals de Colom amb Burricleta

Dissabte es farà una ruta amb bicicleta rural elèctrica que començarà a Gualta

Les recents recerques historiogràfiques impulsades des del Cercle Català d'Història que vinculen la figura de Cristòfor Colom amb la vila de Pals no només han donat de si documentació diversa i nombrosos estudis, sinó que han fet néixer una nova activitat que combina l'oci, la història, la cultura i la natura. Es tracta d'una nova ruta que, mitjançant una bicicleta elèctrica (facilitada per l'empresa Burricleta), permet seguir un itinerari únic que descobreix l'Empordà més autèntic i rural. Una ruta que comença a Gualta i permet descobrir pobles amb encant com ara Fontclara i Sant Feliu de Boada, i que té un tram d'aventura que va des de Pals fins a la platja, descobrint al públic un tram del mateix camí ral o reial que anava fins al port (l'antiga vila marinera de Pals).

La nova ruta en Burricleta Descobrint Cristòfor Colom a Pals es farà dissabte. Per a més informació: www.burricleta.com i www.ocitania.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia