cultura

Un 26% més de públic fins al juny al teatre de Lloret

Gairebé 3.000 persones van assistir a la programació regular de l'equipament, que va tenir un 77% d'ocupació

L'àrea de Cultura destaca la reducció de preus i la feina conjunta amb Blanes

El teatre de Lloret de Mar ha registrat un increment de públic del 26% en el primer semestre de l'any, segons informa l'Ajuntament. Un total de 13.153 persones –10.434 del gener al juny del 2013– han visitat l'equipament del parc de Can Saragossa, amb capacitat per a 370 seients. El teatre va tenir un 77% d'ocupació mitjana (comptant-hi totes les activitats). Pel que fa a la programació regular, el teatre ha rebut un total de 2.986 espectadors. La bella y la bestia (368 espectadors) i T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré (367) han fet gairebé el ple.

Les dades del teatre són conseqüència, entre altres coses, de la política de preus. L'Ajuntament informa que va abaixar un 15% el preu de les entrades, i que va mantenir els descomptes. A més, els aturats només pagaven 3 euros i els estudiants de les aules lloretenques de teatre, 5. El regidor de Cultura, Arseni Frigola (CiU), atribueix les dades a la feina conjunta amb l'Ajuntament de Blanes. A principis d'any, els dos consistoris van treballar plegats la seva programació en el marc del Teatre de la Costa Brava Sud. Frigola diu que això ha abaratit el cost de la contractació, que ha costat 31.000 euros. I això que el pressupost dedicat a arts escèniques ha estat un 43% inferior respecte al del 2013.

En les 13.153 persones que van assistir al teatre, s'hi inclouen les que van assistir a les 46 activitats adreçades al públic infantil. N'hi va haver unes 7.000 més que van utilitzar les sales d'assaig.

LA XIFRA

15
per cent
va abaixar l'Ajuntament de Lloret el preu de les entrades. Les persones en atur només pagaven 3 euros.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia