cultura

Un 83% d'ocupació als concerts de Marimurtra

Els organitzadors fan un bon balanç del cicle de deu concerts d'agost a Blanes

Els organitzadors del cicle de concerts de les Nits de Marimurtra de Blanes han fet un bon balanç dels deu espectacles del mes d'agost. Segons assegura la Fundació Carl Faust, responsable del Jardí Botànic Marimurtra, els concerts han tingut una mitjana d'ocupació del 83% (unes 170 persones).

El gerent del Jardí Botànic, Jaume Dulsat, està satisfet dels grups que han actuat al templet de Linné, sobre la cala sa Forcanera. “Estem satisfets del resultat després d'haver fet un salt endavant en el cartell. I això que considero que hi ha un excés de grans festivals [a la Costa Brava].”

Dulsat es refereix a la programació triada aquest any. “Hem volgut fer una petita aportació, necessària, en el moment que viu el país, amb representants de la nostra música.”

Els divendres i dissabtes del mes d'agost han actuat, entre altres, Blaumut, Nu, Cris Juanico o Joan Dausà. El concert que va tancar el festival, el de Dausà (dia 30), va reunir 260 persones.

Sopar i ‘chill out'

Com a novetat, els organitzadors han ampliat els espais per sopar i per continuar dins el recinte després del concert, que fins al 2013 eren allà mateix. El restaurant de la plaça de Tossa del jardí ha pogut oferir els serveis de càtering en millors condicions, assenyala Dulsat. A més, molta gent ha aprofitat la zona de chill out de la plaça Goethe després del concert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia