cultura

Emotiva cloenda del 50è aniversari dels Recull

Molts escriptors i escriptores que han guanyat alguns dels guardons van ser presents a l'acte i van ser representats per Enric Larreula, guanyador el 1969

El Teatre de Blanes va ser l'escenari dissabte al vespre de l'acte de cloenda dels dotze mesos de celebracions que han servit per commemorar el cinquantè aniversari dels premis Recull. Molts dels guanyadors dels guardons atorgats al llarg d'aquests cinquanta anys van ser presents a la sala i van ser representats en un parlament pel cantant i escriptor Enric Larreula i Vidal, guanyador de l'edició del 1969 amb l'obra El petó. Larreula, que dos anys abans havia hagut deixar de cantar per culpa d'una faringitis crònica, va guanyar el premi de narració Francesc Puig i Llensa.

A l'acte hi van participar el president del jurat dels premis Recull, Vicenç Llorca; el conseller del Consell Comarcal i col·laborador de la revista, Joaquim Torrecillas; el diputat de Cultura de la Diputació, Antoni Solà; el director dels serveis Territorials de Cultura, Antoni Baulida i el regidor de Participació Ciutadana de Blanes, Miquel Lupiáñez. Durant l'acte dues poetesses rapsodes, Mireia Vidal-Conte i Odile Arquer, van fer un repàs escènic a diverses obres guardonades. També va actuar la formació vocal blanenca Cor de Cambra Sota Palau, que va oferir diversos temes populars catalans i que va cloure la seva intervenció amb una emotiva interpretació del Cant dels Segadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia