cultura

Fer un cafè amb els actors és possible a Sant Feliu

Una de les novetats del cicle Guíxols Escena, que promou l'Ajuntament, és la possibilitat de participar en trobades informals amb els principals protagonistes participants en el que es coneix com Cafè amb l'artista. Lluïsa Mallol obre avui la programació amb Signatura 400, un espectacle que es podrà veure a les 21 h al Teatre Auditori Narcís Masferrer, i dues hores abans es podrà conversar amb ella al restaurant Taverna Can Quim. Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien (25 d'octubre), Montserrat Carulla amb Iaia! (8 de novembre), Ferran Rañé amb Estúpids (22 de novembre) i Emma Vilarasau amb Els dies feliços (6 de desembre), completen la programació d'espectacles i trobades. La Principal de la Bisbal, per la seva banda, oferirà un concert de cobla, La Principal, d'un arbre amunt, el 23 de novembre, que servirà de cloenda.

Una altra novetat a destacar és el nou sistema d'abonaments i la introducció de la venda on line a través del web Codetickets. També, divuit restaurants de la vila s'han afegit a oferir un descompte del 10% en dinars o sopars del mateix dia de l'espectacle.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.