cultura

Els concerts a petició arriben a Girona i Salt

Cooncert i La Mirona animen els fans a fer propostes d'actuacions

La promotora social de concerts Cooncert , en la qual els fans poden proposar i votar quins artistes volen veure en directe a la seva ciutat, arriba ara a Girona i Salt amb la col·laboració de la sala La Mirona. Fins ara Cooncert ja ha rebut més de 6.000 propostes per veure concerts d'artistes com ara Milky Chance, Ben Howard, Alt-J i Damien Rice, que estan intentant reunir el màxim nombre de fans possibles perquè els concerts es puguin organitzar. Cooncert ja ha organitzat quatre concerts a Barcelona, dos amb plens absoluts, i en té previstos sis més pels propers mesos a Barcelona, Madrid i Múrcia. Gràcies a l'acció cooperativa, els mateixos fans han aconseguit portar a la seva ciutat artistes internacionals com ara James Vincent McMorrow, Ólafur Arnalds, Glass Animals, Rachel Shermanni, Motorama, Nathaniel Rateliff i The Boxer Rebellion.

Creada el 2013 per quatre joves de Barcelona amb experiència en el sector de la música en directe, Cooncert rep les peticions i els vots a través de www.cooncert.com , i si creu que el concert pot ser viable, contacta amb l'artista, negocia una data i posa les entrades a la venda “amb les màximes garanties d'èxit”. El seu lema? “Junts, no hi ha concerts impossibles.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia