cultura

Música per al cor i del cor

El disc de La Marató de TV3, que fa deu anys, es posarà a la venda el 30 de novembre amb El Punt Avui i inclourà versions de Laura Pausini o Pau Riba

Deu anys de música solidària: el disc de La Marató de TV3, que arriba a la seva desena edició, es posarà a la venda el diumenge 30 de novembre, al preu de 10 euros, amb El Punt Avui. En el disc es trobaran “19 històries musicals que parlen de dolor, drama, por, però també d'amor, suport, esperança i vida”, va explicar ahir el director del disc, Àngel Lacalle, en la presentació oficial. Dels 19 temes que conformen el CD, són 14 els que s'adapten per primer cop en català i 8 els intèrprets que canten per primera vegada en la nostra llengua. Així, destaca Laura Pausini, que interpreta Jo sempre hi seré. Fa tres anys que la cantant italiana té una malaltia cardíaca que, tot i estar controlada, mai no s'ha fet pública. També destaquen les col·laboracions de Pau Riba amb l'Orquestra Simfònica del Vallès; Antonio Orozco i l'Escola de Música Centre de les Arts de l'Hospitalet de Llobregat; Andreu Rifé amb el Cor Àka; Toni Xuclà, Izah i Cordes del món o Rosana amb l'Oquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu. També hi participen Els Pets, Joan Dausà, Obseses, Rosario, Projecte Mut i l'ídol adolescent Abraham Mateo.

Per primer cop , el disc de La Marató es podrà adquirir digitalment a través de la plataforma iTunes, a partir també del 30. Amb motiu dels 10 anys, es podran comprar a iTunes els nou discos anteriors, des del 2005 fins al 2013. I estaran disponibles a les plataformes Deezer i Spotify en streaming a partir del 22 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia