cultura

‘Polseres Vermelles' deixarà d'emetre's als EUA

La cadena de televisió Fox creu que la sèrie no té prou audiència, però no ha decidit encara si la cancel·larà definitivament

‘Red Band Society' ha acumulat una mitjana de 2,9 milions d'espectadors

La versió nord-americana de Polseres Vermelles no se seguirà emetent als Estats Units, segons el mitjà on-line Deadline, que assegura que Fox no encarregarà més capítols de la sèrie. Red Band Society, el nom que rep a Amèrica la ficció televisiva, no hauria aconseguit l'audiència esperada i deixarà d'emetre's aquest desembre sense que hagi acabat la primera temporada, amb tres capítols restant. Fox no ha decidit encara, però, si cancel·larà la sèrie definitivament o si es tracta d'una suspensió temporal. Red Band Society, que es basa en la ficció ideada per Albert Espinosa i Pau Freixas, es va estrenar als Estats Units el mes de setembre, després que fos tot un èxit a Catalunya.

La versió nord-americana de Polseres Vermelles ha acumulat una mitjana de 2,9 milions d'espectadors als Estats Units, però aquesta xifra no sembla suficient perquè es mantingui a la graella. Dels tretze capítols que hauria de tenir la primera temporada, només se n'hauran emès deu, a l'espera que la cadena de televisió decideixi si cancel·la definitivament Red Band Society i si fixa una data d'emissió per els tres capítols restants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia