cultura

Sopa de Cabra, nou retorn

El grup gironí Sopa de Cabra va confirmar a través d'un comunicat ahir al migdia que “tenen la intenció d'entrar a gravar noves cançons l'estiu del 2015”, com  va avançar la revista Enderrock.

Els membres del grup (Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic, Pep Bosch, Jaume Peck Soler i Eduard Font) tornaran a reunir-se en un estudi l'estiu del 2015 per enregistrar un disc amb cançons noves que es posarà a la venda al llarg del 2016, com a commemoració del 30è aniversari del debut de la banda.

Segons han declarat: “Els membres de Sopa de Cabra som conscients que no hauríem pogut fer mai sols el camí que hem fet. Des dels inicis a Girona amb La maqueta fins a El retorn amb tres Palaus Sant Jordi, passant pel Ben endins del Zeleste i el Bona nit, malparits del Razzmatazz, el públic s'ha revelat sempre com una part essencial d'aquesta aventura.” Per aquest motiu, insisteixen: “Volem fer còmplice el nostre públic des del primer moment d'aquest nou projecte que iniciem ara amb molta il·lusió, i amb el qual complim el desig de gravar noves cançons com ja vam anunciar fa tres anys, després de finalitzar la gira del 2011.”

Sense dates segures

Malgrat que encara no han fixat dates al calendari, tot apunta que entraran a l'estudi d'aquí a uns set o vuit mesos.

L'abril del 2012, el cantant de Sopa de Cabra durant els seus quinze anys d'existència, Gerard Quintana, ja va assenyalar en una entrevista amb Efe que no descartava un eventual retorn del grup, però només si podien assumir el repte de presentar nous temes. Sembla ser que així serà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia