cultura

Un jove de Lloret, premiat als Bolleré de Blanes

Martí Casal Pelegrí, amb el relat Un rampell de sobreria; Eli Obrador, amb L'estiu precedeix a la tardor, i Iker Pascual Herrera, amb Saturno, van guanyar en les seves respectives categories en la vuitena edició del concurs Bolleré de relats breus per a joves. Casal i Obrador, tots dos de Barcelona, van guanyar en les categories de 15 a 18 anys (A) i 19 a 25 (B), respectivament. Iker Pascual, per la seva banda, és un jove de Lloret que estudia a Blanes, i va participar en una categoria nova per a nois i noies de 12 a 14 anys. En la categoria A va ser finalista Helena Sánchez Buixeda, de Blanes, amb Ni el teu reflex. En la categoria B el finalista va ser Germán Bartolomé Cerdà, de Blanes, amb l'obra titulada Valents. Pel que fa a la categoria C, per a joves de 26 a 29 anys, el jurat va declarar el premi desert, després d'haver descartat l'únic relat que s'hi va presentar.

La cerimònia d'entrega de premis es va fer al Casal de Joves de Blanes Morralla, Espai Creatiu. El premi el convoca cada any l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Blanes amb el suport de les regidories de la Biblioteca i Recursos Tecnològics. En total s'han presentat a concurs vint treballs. Tots els guanyadors han tingut premis en metàl·lic: 200 euros per al primer i 100 per al finalista, mentre que en la categoria dels més joves el premi és un lot de llibres valorat en 50 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia