cultura

Reial déu del tro

Gene Simmons, baixista i cantant de Kiss, rep la medalla d'or del Reial Cercle Artístic de Barcelona

“Avui el Cercle està ben viu”, proclamava, entusiasmat, el seu president, Josep Fèlix Bentz

No fa ni dos mesos que el Reial Cercle Artístic de Barcelona va manifestar la seva voluntat d'engegar un procés de modernització per recuperar el paper protagonista que en el passat va tenir en la vida cultura de la ciutat. Ningú imaginava, però, que un dels primers passos d'aquest procés seria l'entrega de la medalla d'or de l'entitat a Gene Simmons, baixista i cantant de Kiss i una de les icones més irrefutables del hard rock. L'acte de reconeixement, emfasitzant el nou rumb del Reial Cercle, va coincidir amb una exposició de fotografies de Madonna, Blondie i els Rolling Stones a càrrec de Brian Aris. “Avui el Cercle està ben viu”, proclamava, entusiasmat, Josep Fèlix Bentz, president de la institució, mentre una llarga cua de fans proveïts de les portades de Destroyer o Rock & Roll over, alguns dels quals amb la cara pintada com els seus herois, feien cua pacientment per poder fotografiar-se amb l'anomenat God of thunder. “El Cercle ha sofert una transformació que ha costat molt i ha donat els seus fruits, i que ha d'ajudar a rejovenir la nostra massa social”, manifestava Bentz, que va coincidir amb Gene Simmons en un acte similar a Chicago, on es van posar els fonaments de l'acte d'ahir.

La cua per fotografiar-se amb Simmons (un pèl distant, però complint el compromís amb gran professionalitat) al Palau Pignatelli, pròxim al Portal de l'Àngel, arribava al carrer i, a cada fan, se l'animava a comprar un número per al sorteig d'una guitarra elèctrica, a benefici d'Unicef. Ara caldrà veure si el mig miler de socis del Reial Cercle Artístic assisteixen, el 21 de juny vinent, al concert de Kiss al Palau Sant Jordi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia